Zemlje
Ostale Looki-Igre

Uvjeti i Odredbe

1. Članstvo je besplatno, osim ako je drugačije definirano.

2. gamigo Publishing GmbH ima prava raskinuti besplatne servise u bilo koje vrijeme.

3. Sa besplatnim servisima, ne postoji pravo na određenu mjesečnu raspoloživost trajanja. Korisnik također nema prava objavljivanja generiranih podataka u besplatnim ili komercijalnim servisima (kao npr. postovi u forumu). Treba obratiti pažnju da osobni podaci svakog korisnika se snimaju prilikom registracije.

4. Ni jedan član ne smije imati više od jednog računa unutar cijele mreže gamigo Publishing GmbH. gamigo Publishing GmbH pridržava prava brisanja duplih članstava. U slučaju pokušaja prevare, određeni korisnik će biti blokiran i / ili će biti pokrenuti troškovi prema korisniku.

5. gamigo Publishing GmbH pridržava prava baniranja korisnika sa uvredljivima i nedozvoljenim imenima. Takvim imenima se smatraju uvredljiva, napadna, prosta, nacionalna, i slična imena, koja nisu dopuštena u zajednici. gamigo Publishing GmbH ima pravo da odluči koja su imena nedozvoljena a koja nisu.

6. Raskid članstva je moguće u bilo koje vrijeme osim ako ne postoji ugovor prema gamigo Publishing GmbH.

7. Svaki korisnik se mora pridržavati njemačkih zakona i zakona iz države koje dolazi.

8. Kao član zajednice korisnik postaje i član cijele Looki mreže. To je učinjeno sa prvom registracijom. Ovo uključuje sve nove sistemske stranice nakon registracije. Korisnik će biti informiran o svim stranicama koje su povezane sa looki.com.hr. Treba napomenuti da neke stranice zahtjevaju dodatnu registraciju i potvrdu. U to spadaju npr. pretraživačke igre i / ili komercijalne stvari. Uz prestanak poslovne usluge gamigo Publishing GmbH ili prestanka sudjelovanja u bilo kojoj drugoj usluzi, Looki članstvo u zajednici će i dalje postojati.

9. Član potvrđuje da su sve navedene informacije tijekom registracije istinite i ispravne.

10. Član može i ne mora ispuniti sva polja u svom korisničkom računu. Za korištenje komercijalnih servisa, adresa i detalji plačanja su obavezni.

11. Kroz članstvo, član prihvača primanje svih informacija koje su vezane za zajednicu gamigo Publishing GmbH ili njihovih partnera.

12. gamigo Publishing GmbH nije odgovoran za informacije koje se nalaze u mreži.

13. gamigo Publishing GmbH može ove uvjete promijeniti u bilo koje vrijeme. Član mora biti obaviješten kako bi se izbrisalo članstvo zbog nedostatka prihvačanja. Količine koje su uplačane za komercijalne usluge bit će isplačene natrag unutar perioda od tri mjeseca.

14. Nadležnost je u Muensteru.

15. U slučaju prekršaja ovih uvjeta, Looki ima prava da jednostrano raskine članstvo i bez obavijesti može zahtijevati odgovarajuću naknadu štete.

16. gamigo Publishing GmbH ima virtualna kučna prava za sve servise koji se upravljaju od kompanije.
Looki je registrirani brand od gamigo Publishing GmbH.

gamigo Publishing GmbH
Behringstraße 16b
DE-22765 Hamburg

Telephone:
+49 (40) 41 18 85 - 0
Fax:
+49 (40) 41 18 85 - 255
E-mail:

Podrška:
Ticket Sistem
(Cluster: web3 - Jezik: hr)